≪自己紹介≫
インド出身のディーパック・ミシュラです。
2019年から2021年までの2年間、日本を訪れ、研修生として浜松市で働いていました。
滞在中、札幌、富山、京都など日本の多くの場所を訪れる機会があり、日本が大好きになりました。日本語を学び、日本の歌を歌うようにもなりました。
I am Deepak Mishra hailing from India.
I visited Japan for 2 years from 2019 to 2021. I worked in Hamamatsu as company trainee.
I got opportunity to visit many places in Japan during my stay such as Sapporo, Toyama, Kyoto etc. I learned Japanese language and also started singing Japanese song.
≪応援メッセージ≫
アンミッカルが、日本中にインド料理を広めるために尽力していることに深く感動しています。
私自身、浜松に住んでいた時にアンミッカルのインド料理に出会って、味が本場のインドの家庭料理に近いことにとても感動しました。懐かしい気持ちになり、自分の国を想い出しました。
日本中のインド料理を愛する人たちに、アンミッカルの料理をお勧めします。
このような素晴らしい仕事をしているアンミッカルの応援を、皆さんどうぞよろしくお願いします。
I am really deeply touched by the efforts ammikkal in spreading the Indian food throughout Japan.
I myself tried that food in Japan and was greatly moved by the closeness of the ammikkal food taste to original Indian homemade food. It made me nostalgic and I remembered my country.
I recommend ammikkal food to all the lovers of Indian food across Japan.
I thank ammikkal for doing this great work. Best wishes.